Oldalak

2014. október 28., kedd

Csirkecomb szőlővel




Egy gyors, őszi húsos étel receptjét hozom. A gyümölcsös-húsos ételek kedvelőinek biztosan elnyeri a tetszését.

Hozzávalók

    4 egész vagy 8 alsó csirkecomb
    napraforgó olaj
    sültcsirke fűszersó
    pár db pici hagyma egészben
    kb. 1 dl száraz fehérbor
    szőlő

Elkészítés:


    A megmosott, megtisztított csirkecombokat megszórjuk sültcsirke fűszersóval. Majd kevés olajat öntünk a sütőedény aljára, és szépen egymás mellé helyezzük a csirkecombokat. Aláöntjük a bort, és a combokra tesszük az egész hagymákat, majd 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, alufóliával lefedve.
    Félidőben (kb. 30 perc) a szőlőszemeket belerakjuk a combok közé, kissé még pároljuk, aztán levesszük a fóliát, és pirosra sütjük.
    Krumplipürével tálaljuk. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése