Oldalak

2013. február 20., szerda

Bagolykekszek (Blogkóstoló 7.)


A "Blogkóstoló" elérkezett a 7. fordulójához, melynek Viki a házigazdája. Ebben a játékban megismerhetjük a párunknak sorsolt blogot, válogathatunk kedvünk és ízlésünk szerint valamit, majd megsüthetjük/megfőzhetjük azt. Nekem Daniela blogja jutott, Őt már ismerem az egyik facebook csoportból, ahol már sokszor megcsodáltam a finomságait. Így most kapóra jött, hogy elmélyülhettem a blogjában. Készítettem egy listát, amit mindenképp szeretnék sorra keríteni, pl. a Vienetta tortát, a szicíliai makaróni rakottast, a felettébb érdekes nevű gurablit, a hideg kiflit stb. Azonban most az iskolai és az ovis farsang apropóján a bagolykekszet sütöttem meg. Gondoltam, hogy ez tetszeni fog akár az 5 éves, akár a 8-9 éves korosztálynak. Így is lett, nem csalt a megérzésem! Daniela, köszönöm szépen  a receptet!

A hozzávalók és az elkészítés menete itt olvasható.
 

  

12 megjegyzés:

 1. Ez mennyire jópofa! A kisebbikem névnapjára el is fogom készíteni, mert a bagoly a kedvenc állata! Köszi Hani :-)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jóó!!! Biztos minden gyereknek tetszik!! Én is felveszem a listámra! :)

  VálaszTörlés
 3. Örülök hogy tetszettek a baglyok és nagyon édesek lettek.

  VálaszTörlés
 4. Nagyon klassz! Milyen jó sok fázisfotó!!!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szépek lettek! Már én is kinéztem Danielánál ezeket a helyes kis baglyokat.

  VálaszTörlés
 6. Imádom a sztorival bíró, vagy formás sütiket! :) Tuti ezt is imádták a csöppségek!

  VálaszTörlés
 7. Köszönöm szépen a kedves szavakat! Én is nagyon imádom az ilyeneket készíteni, mert ezekkel akkora örömet lehet okozni a gyerkőcöknek, akár velük, akár nélkülük alkotjuk.

  VálaszTörlés
 8. Ezt a baglyos kekszet én is elkészítettem a 2-ikos fiamnak, aki a suliba vitte be közös tízóraira a többi gyereknek. Nagy sikert aratott, legközelebb mikor a Tanító nénivel összefutottam a boltban külön megdícsérte milyen szép volt! Köszi:)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...