Oldalak

2012. október 4., csütörtök

Vendég gasztroblogger vagyok a NoSalty-n (szüreti képviselőfánk-torta)



Valamikor 2011 májusában regisztráltam szakácsként az egyik legnagyobb webszakácskönyvnél, a NoSalty-nál. Azóta már jó néhány receptet feltöltöttem, és nemrégiben meghívást kaptam, hogy a vendég gasztroblogger rovatba készítsek egy finomságot. Választásom hosszas gondolkodás után erre az őszi szőlős tortára esett, mert ezzel be tudtam mutatni egy-két fortélyt a képviselőfánk készítésével kapcsolatosan is.

A cikket, a receptet és a fázis fotókat itt találjátok. Olvasgassátok, és ha tetszik, próbáljátok ki! Nem olyan nagy ördöngösség, ahogyan elsőre tűnik esetleg.




9 megjegyzés:

  1. Gratulálok! Szép lett a torta!:)

    VálaszTörlés
  2. Ez az élvezetek halmozása:-) nagyon szép lett! Gratulálunk!

    VálaszTörlés
  3. De, ördöngösség! (Legalábbis számomra.) :)
    A torta gusztusos és már ránézésre is finom! Gratulálok hozzá és a meghíváshoz is.

    VálaszTörlés
  4. Csodaszép és nagyon finom lehet a tortád, gratulálok! A tortához is és a meghíváshoz is! :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat! Betka, tényleg nem olyan vészes dolog az égetett tészta! Persze, én is féltem hozzáfogni valamikor, de bele lehet jönni.

    VálaszTörlés
  6. Gondoltam visszatérek, olyan jó olvasgatni a recepteket! :)
    Emellett elkészültem a bejegyzésemmel, melyben szeretnék Neked is továbbadni egy díjat. (Örülnék, ha elfogadnád.) A részleteket megtalálod a blogomban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, kedves Betka! Megyek is rögtön olvasgatni!

      Törlés
  7. Ismét szívből gratulálok!Nagyon örülök a sikereidnek :)))

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...