Oldalak

2013. április 24., szerda

Vörösborban párolt mustáros szelet - Blogkóstoló 8.-ra



A Blogkóstoló 8. fordulójában Fortuna Marika blogját "kínálta fel" nekem kóstolásra. Ennek különösen megörültem, mert Marikához már szinte több évesnek mondható kapcsolat fűz, ami ugyan csupán virtuális még, a köztünk lévő viszonylag nagy földrajzi távolság miatt. Így már ismertem is a blogját, és azt is, hogy milyen csodás kelt tésztákat készít, és mostanában a házi kenyerek különböző típusait is próbálgatja. Erre a fordulóra egy főételt választottam Tőle: vörösborban párolt mustáros szeletet durum tésztával.
A recept itt olvasható, annyiban különbözik nálam, hogy karajból készítettem el a fogást. Nagyon finom vasárnapi ebéd lett, kissé pikáns az ízhatás a mustártól és a vörösbortól. Köszönet a receptért!





7 megjegyzés:

  1. Hűha nagyon guszta és finom lehetett! Megszeretném kérdezni hogy csak én nem tudom megnyitni az összefoglalót vagy már mások is jelezték neked?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, kedves Éva! Véletlenül közzétettem, de még nem készültem el az összefoglalóval, ezért töröltem is a közzétételt. Úgyhogy a hiba nálam van. Remélem, hamarosan tudok jönni az összefoglalóval!

      Törlés
  2. Hani, kattints át hozzám kérlek, vár egy kis meglepetés! ;)

    VálaszTörlés
  3. Nézz be hozzám, van számodra valamim :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...