Oldalak

2012. június 13., szerda

És ismét...


Kicsit fáziskésésben vagyok a beszámolókat illetően... ez a bejegyzés egy május 14-i ünnepélyes szakácskönyv-átadásról szól.
A helyi megyei hírlap kiadója, a Pannon Lapok Társasága meghirdetett egy receptversenyt, ezúttal villámgyors ételek receptjeit várták a megjelentetni kívánt kiadványukba, ami már a hatodik kötet volt a sorban. Tavaly már szerepeltek receptjeim az Ünnepi ételek könyvében, erről itt olvashattok.
Ebbe a készülő kötetbe is több receptet beküldtem, nem nagyon tudtam válogatni, melyiket küldjem, így rájuk hagytam, hadd szemezgessenek. Több hús- és tészta ételt, gyors kevert sütiket, muffinokat neveztem, végül 3 főételem (mascarponés lepke tészta, görögös csirkemell és csirkemáj baconnal krumpliágyonkerült be a könyvbe. Több mint 800 recept érkezett be a kiadóhoz 4 megyéből, és ebből választottak ki 170 receptet, ami  a könyv végleges tartalmát képezte.
A társszerzők meghívást kaptak, hogy ünnepélyesen átnyújthassanak nekik egy-egy tiszteletpéldányt az olvasók által szerkesztett szakácskönyvből, erre a Fejér Megyei Hírlap olvasó-szerzői május 14-én voltak hivatalosak.

Íme egy fotó a megjelent szerzőkről:


A Hírlap egyik számában megjelent a  mascarponés lepke tésztám is:



A beszélgetés során szóba kerültek még témák (pl. befőzés, krumplis ételek), amik köré lehetne újabb kötetet tervezni, így várom a következő felhívást, hogy ismét társszerző lehessek!


2 megjegyzés:

  1. Gratulálok, Anita!!! Minden elismerésem!!! Megérdemled a hírnevet és a sok-sok dícséretet!!! További nagyon sok sikert kívánok!!! Puszi!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm! Aranyos vagy! Millió puszi!

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...