Oldalak

2012. május 9., szerda

Magyarok asztala díj



Talán két hónappal ezelőtt kaptam a „Magyarok asztala” díjat Lizától és Vikvitől, nagy megtiszteltetésnek éreztem, és nagyon szépen köszönöm, hogy rám gondoltak. Bocsánatot kérek Tőlük, hogy nem tudtam azon nyomban továbbadni, de mentségemre legyen mondva, akkor voltam éppen a Delimano receptverseny kellős közepén, és a blogra sajnos nem nagyon maradt időm.
Vicuskánál olvastam a díjhoz kapcsolódó fotóról:
A felvétel Kunszentmiklós-Bösztörpusztán készült a Kurultáj nevű rendezvényen 2008-ban a Magyarok Asztala elnevezésű estebéden, ahol így látták vendégül a magyarok a kazahsztáni madjar törzs képviselőit.

Mint általában, ennek a díjnak is vannak szabályai:
1. Vedd fel a díjat!
2. Köszönd meg annak, akitől kaptad!
3. Tedd ki a blogodba!
4. Add tovább annyi blogtársadnak, amennyit meg szeretnél jutalmazni ezzel a díjjal!

Szívem szerint nagyon sok virtuális ismerősömnek továbbadnám ezt a díjat, de leszűkítettem most a díjazottak körét, mert még az elmúlt hónap(ok)ban kapott díjakat is szeretném továbbadni.

Először egy határon túl élő kedves ismerősömet szeretném megörvendeztetni ezzel a díjjal, aki fontosnak tartja, hogy magyaros ételekkel is megörvendeztesse a családját:


Majd következzen az a versenytársam, akivel a Delimano receptverseny keretein belül „találkoztam”. Nagyon szimpatikus számomra mind a személyisége, mind pedig a verseny magyar hetében felsorakoztatott magyaros ételek kínálata:


Végül jöjjön az a bloggertársam, akinek szívügye, hogy klasszikus magyar ételek (is) kerüljenek az asztalunkra. Amióta a Laptopkonyha stúdiójában voltunk forgatni (sajnos nem egy napon), felnézek rá a kézzel nyújtott, csodás rétesei miatt:


Fogadjátok tőlem szeretettel!



8 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Ma megfőztem egy levest az egészséges hónap jegyében, posztolom is hamarosan!

      Törlés
  2. Gratulálok a díjadhoz!! Nagyon szépen köszönöm, hogy rám is gondoltál, és a kedves szavaidat is , melyekkel meghatottál! Millió puszi Neked!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Marika! Örülök, ha elfogadod!

      Törlés
  3. Megkésve bár, de gratulálok a díjadhoz! És nagyon köszönöm, hogy rám gondoltál a továbbadásnál, igazán megtisztelő!
    Puszik

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, hol jártál mostanában:-)?!
      Örülök, ha elfogadod!
      Puszi!

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...