Egy gyors, őszi húsos étel receptjét hozom. A gyümölcsös-húsos ételek kedvelőinek biztosan elnyeri a tetszését.
Hozzávalók
4 egész vagy 8 alsó csirkecomb
napraforgó olaj
sültcsirke fűszersó
pár db pici hagyma egészben
kb. 1 dl száraz fehérbor
szőlő
Elkészítés:
A megmosott, megtisztított csirkecombokat
megszórjuk sültcsirke fűszersóval. Majd kevés olajat öntünk a sütőedény aljára,
és szépen egymás mellé helyezzük a csirkecombokat. Aláöntjük a bort, és a
combokra tesszük az egész hagymákat, majd 180 fokra előmelegített sütőbe
toljuk, alufóliával lefedve.
Félidőben (kb. 30 perc) a szőlőszemeket
belerakjuk a combok közé, kissé még pároljuk, aztán levesszük a fóliát, és
pirosra sütjük.
Krumplipürével tálaljuk.