Hozzávalók:
Vaníliás krémhez:
- 3 tasak (főzős) vaníliás pudingpor
- 9 dl tej
- 25 dkg margarin vagy vaj
- 15 dkg porcukor
- 50 dkg gesztenyemassza
- 25 dkg darált keksz
- 15 dkg puha margarin vagy vaj
- rumaroma
- 1 csomag babapiskóta
- 1 dl feketekávé
- 2 dl tej
- rumaroma
- 2 dl habtejszín
Elkészítjük a krémet: a vaníliás pudingot megfőzzük. A margarint/vajat habosra keverjük a porcukorral, majd hozzákeverjük a kihűlt pudinghoz.
A gesztenyés alaphoz összegyúrjuk a hozzávalókat, ízlés szerint hozzáadva rumaromát.
Egy 25 cm*35 cm-es tepsi aljába belenyomkodjuk a gesztenyés alapot.
Erre rákenjük a vaníliás krém felét. A kávés tejben egyenként megforgatjuk a babapiskótákat, és sorban lerakjuk a krémre. Végül a babapiskótákat befedjük a vaníliás krémmel.
Felverjük a tejszínhabot, és a süti tetejére kenjük.
Díszíthetjük a tetejét kakaóporral, csokireszelékkel.