Valamikor 2011 májusában regisztráltam szakácsként az egyik legnagyobb webszakácskönyvnél, a NoSalty-nál. Azóta már jó néhány receptet feltöltöttem, és nemrégiben meghívást kaptam, hogy a vendég gasztroblogger rovatba készítsek egy finomságot. Választásom hosszas gondolkodás után erre az őszi szőlős tortára esett, mert ezzel be tudtam mutatni egy-két fortélyt a képviselőfánk készítésével kapcsolatosan is.
A cikket, a receptet és a fázis fotókat itt találjátok. Olvasgassátok, és ha tetszik, próbáljátok ki! Nem olyan nagy ördöngösség, ahogyan elsőre tűnik esetleg.
Gratulálok! Szép lett a torta!:)
VálaszTörlésEz az élvezetek halmozása:-) nagyon szép lett! Gratulálunk!
VálaszTörlésDe, ördöngösség! (Legalábbis számomra.) :)
VálaszTörlésA torta gusztusos és már ránézésre is finom! Gratulálok hozzá és a meghíváshoz is.
Csodaszép és nagyon finom lehet a tortád, gratulálok! A tortához is és a meghíváshoz is! :)
VálaszTörlésNagyon szépen köszönöm a kedves szavakat! Betka, tényleg nem olyan vészes dolog az égetett tészta! Persze, én is féltem hozzáfogni valamikor, de bele lehet jönni.
VálaszTörlésGondoltam visszatérek, olyan jó olvasgatni a recepteket! :)
VálaszTörlésEmellett elkészültem a bejegyzésemmel, melyben szeretnék Neked is továbbadni egy díjat. (Örülnék, ha elfogadnád.) A részleteket megtalálod a blogomban.
Köszönöm szépen, kedves Betka! Megyek is rögtön olvasgatni!
TörlésIsmét szívből gratulálok!Nagyon örülök a sikereidnek :)))
VálaszTörlésNagyon köszönöm:-)))!
Törlés